Sagt om Lotten

”Efter ett tufft år var min självkänsla i botten. Jag mådde verkligen inte bra. Jag fick tips av en vän att kontakta Lotten. Jag kände direkt förtroende för henne, hon är härlig och ger väldigt mycket av sig själv.

När jag först träffade Lotten kunde jag knappt specificera vad jag ville ha ut av våra träffar. Men med Lottens professionella vägledning och handfasta övningar mår jag nu bra och min självkänsla blir bara bättre och bättre.

Ett stort tack Lotten!

Marie S, grafisk formgivare

~

“Att bli coachad av Lotten har betytt oerhört mycket för min personliga utveckling och hon har hjälpt mig att få en fungerande vardag som jag dessutom har kommit att trivas fantastiskt bra med! Genom coachingen med Lotten har jag fått många värdefulla insikter om hur jag lever mitt liv samt betydelsefulla verktyg för att komma vidare i livet. Lotten har en förmåga att ställa de rätta frågorna som får mig att själv hitta det verkliga problemet till varför vissa saker inte fungerar i mitt liv. Hon har också en fantastisk förmåga att få mig att känna mig nöjd med mig själv och få mig att se att jag hela tiden gör framsteg.

Lotten är varm, förstående och lättsam och jag vill varmt rekommendera henne till alla som vill ha en förändring i sitt liv, liten som stor, och ta ett steg vidare i livet.

Johanna Jonsson, Product Manager, Sport & Fitness Nordic”

~

“De gånger jag blivit coachad av Lotten har jag alltid mötts av en stor värme och en genuin respekt för mig som person och för den frågeställning som jag velat ha hjälp med. På ett mycket proffessionellt sätt, med en blick som ser och en total närvaro, har Lotten lotsat mig fram till problemets kärna där jag genom hennes frågeställningar hittat de svar och lösningar som för mig framåt i livet.

Jag är mycket tacksam för den hjälp jag fått av Lotten och vill varmt rekommendera henne.

Linda Svensson, Projektledare

~

“Lotten har en förmåga att hitta de små framstegen på vägen till det stora målet så att jag hela tiden blickar framåt och kan vara stolt över vad jag uppnår. Hon har visat mig hur verktygen ser ut och jag har fått tips på hur jag kan bryta mig ur negativa mönster. Lotten är trygg och visar vägen på ett bra sätt och släpper inte taget.

Jag kan varmt rekommendera henne i uppgiften att hitta rätt spår och följa det.

Line, Säljare

~

“Med stor precision och engagemang tog Lotten oss genom de frågeställningar jag hade satt upp för mig själv att reda ut.
Många gånger ville jag hitta ett sätt att “komma undan” och slippa svara på de frågor som hon ställde men beslutsamt och med känsla fick hon mig att nå dit jag ville nå. Det ska ju smärta när man växer men med Lotten blir även det jobbiga givande.

Jag rekommenderar verkligen Lotten till alla som anser att de behöver utvecklas med glädje.

Mia, Projektledare”

~

”Jag blev coachad i karriär- och livsstilsfrågor under en turbulent tid i mitt liv. Lotten hjälpte mig in på nya tankebanor och mer konstruktiva mönster för att få mer energi över till det som är värdefullt i mitt liv.

Tack för alla insikter!

Johanna, Egenföretagare

~

“Jag vände mig till Lotten när mitt privatliv var i fullständigt kaos. Jag behövde göra stora och svåra val. Lotten hjälpte mig att fokusera på rätt saker. Genom våra samtal kunde jag avsevärt mycket snabbare göra mina val – och dessutom må bra på kuppen – tack Lotten!

Rekommenderar Lotten till alla som söker svar de inte når fram till själva.

Camilla, Projektledare”